Trading Direkt 2016-11-30 OLJAN RUSAR

Oljan rusade under onsdagen samtidigt som Opecs delegater förhandlade på mötet i Wien. Kommentarerna som sipprade ut från mötet indikerade att producentgruppen går mot en överenskommelse att begränsa produktionen.
Vid 14-tiden handlades brentoljan inom intervallet 50-51 dollar, upp drygt 7 procent från dagen innan.
På börserna var det likaså positiv trend som dominerade i den europeiska tidszonen. Stockholmsbörsens OMXS30 var upp 0,7 procent.
Trading Direkt tar upp trenderna och kommenterar marknadsrörelser. Tobbe Rosén är också med och tittar närmare på ett antal index, råvaror aktier ur ett tekniskt perspektiv. Han gör därefter ett uppehåll, men är tillbaka om en dryg vecka i programmet. Dagens tekniska analyser:
INDEX: OMXS30, DAGS, S&P500
RÅVAROR: Guld, Råolja (Brent)
VALUTA: USD/SEK, EUR/SEK
AKTIER: SHB, Nordea, Lundin Petroleum, ABB, Boliden, Investor, Telia, Trelleborg.
TITTARÖNSKEMÅL: Array Biopharma, Kappahl, Oriflame, Hexagon, G5 Entertainment, Karo Pharma, Semafo, Collector, Lundbeck, West International (WINT), Resurs Holding, Tieto, Africa Oil, Auriant Mining, Sun Corp, Activision Blizzard, CVS Health Corp, Johnson & Johnson, Wayfair, Facebook