Trading Direkt 2017-01-20 – Anders Elgemyr, VD Jarl Securities i studion, Tobbe är tillbaka med råge

Veckans sista program blir en riktig långkörare. Förutom det sedvanliga marknadssvepet med indexutveckling i USA, Asien och på hemmaplan i Europa gästar Anders Elgemyr, vd för Jarl Securities, programmet. Anders hjälper oss att reda ut fällor och fallgropar inför Trumps installation ikväll. Bland annat vill han lyfta frågor som inte alls förekommer i debatten just nu, vilket framförallt är Janet Yellen och Trumps “ping pong-spel med dollarn” samt ränteutvecklingen. Är den 30-åriga trenden av fallande räntor på väg att brytas?
Tobbe Rosén går igenom alla önskemål i pipelinen från Åhus.
Index: OMXS30, DAX, S&P500
Valutor: USD/SEK
Råvaror: Guld, Olja (Brent),
Aktier: Alfa Laval, Nordea, Handelsbanken, Lundin Petroleum, Astra Zeneca, Ericsson, Fingerprint, Telia
Tittarönskemål: AdderaCare, Ahlsell, AkerBP, Arc Aroma Pure, Atea, CBTT, Clavister Holding, Dedicare, Diös, Hansa Medical, Hemfosa, Holmen, HQ, Humana, Intrum Justitia, Investor, Inwido, LSG, LIAB, Loomis, Neonode, Northrop Grumman, Ongology Venture, Ralph Lauren, Ratos, Recipharm, Resurs, Rootfruit Scandinavia, SCA, SpareBank, Sponda, Sportamore, Starbreeze, Swedbank, Swedish Match, Technopolis, Tele2, Telenor, The Marketing Group, Vestas, Sivers IMA.