Trading Direkt 2017-01-25 Qliro överraskar, Fingerprint fortsätter ned

Ny all-time-high i USA lade grunden för fortsatt positiv trend på Stockholmsbörsen under onsdagen. Rapportperioden i Sverige har kommit igång, även om startskottet för big-cap går på torsdagen då en rad tungviktare lägger fram sina bokslut.
På onsdagen utmärkte sig ett rapportbolag, e-handelsbolaget Qliro som överraskade med resultatvändning och presentation av en ny strategisk inriktning och ambitiösa finansiella mål. Kursen var tidvis upp mer än 20 procent.
Rapporterande bostadsbolaget Bonava hade trögare kursutveckling, trots resultat som klart överträffade förväntningarna.
Om detta och andra bolag som stuckit ut i marknaden eller nyhetsflödet handlar dagens Trading Direkt. Bland bolagen som nämns finns här MTG, Electrolux, Fingerprint Cards, Ericsson, Beowulf Mining och Interfox.
Tobbe Rosén från Vinnarbyrån tittar närmare på:
INDEX: OMX, DAX, S&P500
VALUTA: USD/SEK
RÅVAROR: Guld, råolja (Brent)
AKTIER: Atlas Copco A, Lundbergs, AAK, Sandvik, Ericsson, Fingerprint Cards, Telia, Electrolux, Volvo
TITTARÖNSKEMÅL: Investor, Industrivärden, Skanska, Volvo, Holmen, Ratos, Active Biotech, Eurocine Vaccines, VA Automotive, Probi, Norwegian Finance, Link, West International, Beowulf Mining