Trading Direkt 2017-01-26 Bra tryck, positiva rapportreaktioner överlag

Positiva rapportreaktioner överlag i Stockholm på torsdagen. Även Ericsson belönas med ett rejält uppställ i kursen efter en rapport där förväntningarna var nedtryckta efter vinstvarningen i höstas. Inte ens beskedet att utdelningen sänks till 1 krona per aktie fick kursen att falla.

I Trading Direkt går vi igenom rapporten och handeln i aktien. Även andra rapporterande bolag som Nordea, Intrum Justitia, Tele2 och SCA behandlas. Varför indexpressaren för dagen, H&M, tappar tas också upp.
Tobbe Rosén från Vinnarbyrån medverkar i ett inslag där han drar ut tidsperspektiven litet mer än vanligt och han tittar där närmare på:
INDEX: Dow Jones Industrial, S&P 500, Nikkei 225, DAX, OMXS30.
Diagram över aktier och indexvikter, historisk utveckling av index (listade ovan) från finanskrisen till i dag.
Februari genomsnittlig dagsavkastning (1990-2016), total daglig avkastning februari (1990-2016)