Trading Direkt 2017-02-21 – Eltels ras. Dessutom: Tittartävling.

Skvalpig handeln inleder tisdagen på hemmaplan medan DAX drar någorlunda uppåt med en uppgång på 0,2 % inledningsvis på morgonen. Annars domineras den svenska agendan av Eltel som vinstvarnade för tredje gången på fyra månader under måndagen.

Vid den andra vinstvarningen för knappt en månad sedan hoppade vår börsreporter Martin Lindgren in för att berätta om turerna i bolaget. Han är nu tillbaka för en ytterligare genomgång av det nya.

Dessutom arrangerar vi Trading Direkts första tittartävling!

Du har chansen att vinna boken Fingerprint the Story, skriven av Per Agerman och Karolina Palutko Macéus. Författarna gästade vårt program inför bokens rapportsläpp, intervju finns i tidigare Trading Direktprogram.

Instruktioner för tävlingen finns i avsnittet.