Trading Direkt 2017-02-28 – Avvaktande handel, Trumptal inatt

Fortsatt försiktigt på de globala marknaderna. Donald Trump talar till kongressen i natt, klockan 03:00 svensk tid, och marknaden vill veta mer om Trumpadministrationens policy kring skatter, handel och infrastruktur.

Dow Jones stängde i går försiktigt uppåt 0,1 %, samma som S&P500, där energisektorn agerade motvikt till säljarna.
I Asien var det överlag försiktigt men Kina Shanghai och Shenzhen steg överlägset mest med 0,4 respektive 0,6 %.

Dessutom har vi med oss vår börsreporter Fia Forsman över länk från Barcelona och den massiva World Mobile Congress-mässan som tjuvstartade redan i söndags. Varför har Nokia 3310:an återuppstått och hur var Ericsons presskonferens?

Sist men inte minst går Magnus Bernet, också från börsredaktionen, igenom dagens rapport från Karo Pharma såväl som Sobi:s reviderade koncensusprognos.