Trading Direkt 2017-03-24 Ökad nervositet, ny fas runt hörnet?

 Köpintresset på börsen var fortsatt dämpat när börsveckan på fredagen går mot sitt slut. OMXS30 visade vid 12.30 en nedgång på 0,4 procent, vilket var något svagare än den utveckling som synts nere i Tyskland (DAX -0,2%).
Om det lågvollaläge som gällt på börsen kommer att bestå eller förbytas till något annat är en given fråga på marknaden. Ämnet tas upp i dagens Trading Direkt där även Tobbe Rosén från Vinnarbyrån medverkar och ger sin syn.
Ett urval av aktier berörs också, bland andra Ortivus, Feelgood, Capio, H&M och Fingerprint Cards.
Det för dagen nya bolaget på First North – ISR (Immune System Regulation) – tas också upp.
Dagens TA från Tobbe Rosén innefattar:
INDEX: VIX, OMXS30, DAX, S&P500
AKTIER: Autoliv, Africa Oil, Astra Zeneca, Electrolux, H&M, Volvo, Fingerprint Cards, ShaMaran Petroleum.
VALUTA: USD/SEK
RÅVAROR: Guld, olja (Brent), koppar.
TITTARÖNSKEMÅL: Acando, Advenica, Amer Sports, Avensia, Bilia, Black Pearl Resources, Boliden, CLX Communications, eWork Group, Garo, Gränges, Hexagon, I.A.R Systems, Impact Coatings, Industrivärden, Link Mobility, MQ, Mycronic, Norwegian Finance Holding, Novo Nordisk, Pandora, Powercell, Stora Enso, Wise Group, Vitrolife, XANO Industri.