Trading Direkt 2017-04-21 Smällkaramell från SSAB

OMXS30 pendlade vid nollstrecket vid lunchtid på fredagen, men den intetsägande indexrörelsen maskerade betydligt mer spektakulära rörelser på aktienivå. Flera rapporterande bolag visade markanta kursrörelser.
Bland dessa stod stålbolaget SSAB ut efter en rapport som klart överträffade förväntningarna. Både A- och B-aktien visade vid lunchtid uppgångar på 8-9 procent efter handel som förde dem högt upp på mest-omsatta-listan.
Bland övriga fick även Husqvarna en positiv rapportreaktion, medan det gick sämre för MTG och Cloetta.
Fredagen Trading Direkt går igenom rapportreaktionerna och tar också upp tråden efter gårdagens stämma i Fingerprint Cards.
Tobbe Rosén från Vinnarbyrån medverkar och tittar närmare på följande:
INDEX: OMXS30, DAX, S&P500.
AKTIER: ABB, Autoliv, Boliden, Lundin Mining, Lundin Petroleum, SSAB, Nordea, Astra Zeneca, Fingerprint Cards.
VALUTA: USD/SEK
RÅVAROR: Guld, koppar, råolja (Brent).
TITTARÖNSKEMÅL: Acando, Arc Aroma Pure, Balder Fastigheter, BIMobject, Boule Diagnostics, Catena Media, Clas Ohlson, Dometic, Ericsson, Etrion Corp, EURO/SEK, Fabege, Fortnox, Fortum, Hexatronic, Industrivärden, Inwido, JLT Mobile, Kancera, Lucara Diamond, Moberg Pharma, MyCronic, Net Insight, Norwegian Finans Holding, Note, Opus, Paradox, Railcare, Resurs Holding, SaltX, Sandvik, Scandinavian Enviro Systems, Swedbank, Sobi, The Marketing Group, Thin Film, Tobii, Victoria Park.