Trading Direkt 2017-04-26 SHB över förväntan, aktiestrateg gästar

OMXS30 slutade på plus igår efter en skvalpig inledning. Under onsdagens första handelstimmar jobbar sig storbolagsindexet upp mot nollan från nivåer på -0,4 procent. Lite mindre motstånd ute i Europa men fortsatt försiktigt, likt gårdagen.

Rapportfloden fortsätter på hemmaplan. Handelsbanken, Telia, Millicom, Assa Abloy är några av dagens rapportörer. Trots oväntat starkt för Handelsbanken tar marknaden emot siffrorna med kyla medan Telia premieras.

Henrik Moberg, aktiestrateg på Danske Bank, gästar dagens program för att stämma av rapportperioden hittills. Och han har positiva tongångar att bjuda på för såväl institutionella investerare som privatspararen.

Dessutom: Uppdaterade rekommendationer och Trump i dagens Trading Direkt.