Trading Direkt 2017-05-30 Tobbe Rosén tillbaka med mängder av TA

Måttliga indexrörelser präglade även tisdagens inledande handel på börsen. Från makrohåll bjöds på oväntat svaga svenska BNP-tal och det satte omedelbart press på kronan. Den återhämtade sig dock därefter.

På börsen lågintensivt vad gäller nyhetsflöde, några strörapporter på agendan och i övrigt lugnt. Intressanta händelser ligger dock runt hörnet i form av ett par kapitalmarknadsdagar som hålls under onsdagen.

Trading Direkt gör ett svep över marknadsutvecklingen och Tobbe Rosén från Vinnarbyrån medverkar och ger sin syn baserat på teknisk analys på ett större antal index, råvaror och aktier. Han ger också tips om hur man kan tänka med placering av stoppar i handeln.

Tobbe Rosén tittar närmare på följande:

INDEX: OMXS30, DAX, S&P500, VIX (tittarönskemål)

RÅVAROR: Guld, råolja, koppar

AKTIER: Telia, Ericsson, SHB, Assa Abloy, Volvo, SEB, Nordea, Sandvik, Fingerprint Cards.

TITTARÖNSKEMÅL: Attendo, Crunchfish, Cyxone, Elekta, Immunovia, Kancera, Lucara Diamond, Mindmancer, Mr Green, Powercell, Shamaran, Tobii, Victoria Park