Trading Direkt 2017-09-05 SAS och Mycronic i vinnarhålet

Ännu en dag med bra trend på börsen, trots kvarvarande oro för det säkerhetspolitiska läget på Koreahalvön. OMXS30 visade vid 11-tiden en uppgång på 0,2 procent och står sig detta har Stockholmsbörsen storbolagsindex stigit fyra av de senaste fem dagarna.

Trading Direkt går igenom läget och kommenterar även nyheter och kursrörelser som stuckit ut, bland andra SAS, Mycronic, Elekta, H&M, Electrolux, WNT Research, Annexin och de utländska bolagen Norwegian, Cargotec och Nets.

Tobbe Rosén från Vinnarbyrån medverkar och kikar närmare på följande:

INDEX: OMXS30, DAX, S&P500

RÅVAROR: Guld, koppar, råolja

VALUTA: USD/SEK

AKTIER: Atlas Copco, Electrolux, H&M, Lundin Petroleum, Nordea, Sandvik, SAS, SEB, Volvo

TITTARÖNSKEMÅL: Norwegian, Crowdsoft Technologies, Gapwaves, Hexatronic, Karo Pharma, Nobina, Semafo, Shamaran, Starbreeze