Trading Direkt 2018-01-19 Tobbe går igenom rekordmånga tittarönskemål

STOCKHOLM (Direkt) Stockholmsbörsen inledde fredagen avvaktande, för att strax före 9.30 ta ett kliv uppåt och handlas nu plus 0,33 procent. De flesta europeiska börser noterar plus, men Ryssland sticker med minus 0,51 procent ut och placerar sig i den negativa vågskålen.

I dagens avsnitt av Trading Direkt är det Tobbe Rosén som håller i taktpinnen, då hela avsnittet är inspelat i Åhus på morgonen. Tobbe konstaterar att OMXS30 de senaste handelsdagarna tvekar kring vart index ska ta vägen. Candlesticks för OMXS30 har visat på relativt långa svansar på både upp- och nedsidan, vilket indikerar att marknaden har svårt att bestämma riktning. Fokus idag ligger idag på tittarönskemål och Tobbe går igenom dessa i följande ordning:

Africa Oil, Ahlstrom-Munksjö, Balder B, Billerud Korsnäs, Bufab, CDPROJECT, Confidence International, EnQuest, Ericsson B, Gaming Corps, Garo, Gränges, Götenehus Group B, Hennes & Mauritz B, Handicare Group, Invent Medic, KappAhl, LeoVegas, Loomis B, Marine Harvest, NetEnt B, Nilörngruppen B, Novo Nordisk B, Oasmia Pharmaceutical, OmniCar, Peab B, PledPharma, Qliro Group, Skanska B, SSAB B, Standard Lithium, Tele2 B, Tencent Holdings, Vestas Wind Systems.