Trading Direkt 2018-07-13

TRADING DIREKT: STOCKHOLMSBÖRSEN FORTSÄTTER UPP PÅ FREDAGEN
 
STOCKHOLM (Direkt) Rapportsäsongen är här med besked, vilket självklart är intressant för såväl aktiva handlare som mer långsiktiga investerare. JM:s aktie sticker ut på uppsidan, medan Net Ent går i motsatt riktning med ett kraftigt fall. Tobbe Rosén serverar förstås teknisk analys på en uppsjö aktier.
 
Aktier/bolag som nämns utöver tekniska analyser:
JM, Net Ent, Capio, Beijer Ref, Elanders, Vitrolife, Xbrane
 
Tobbe Roséns tekniska analyser:
 
INDEX:
OMXS30, DAX, S&P500
 
AKTIER:
Atlas Copco A, Ericsson B, Husqvarna B, Hexagon B, JM
 
TITTARÖNSKEMÅL:
Storbankerna, Academedia, Astra Zeneca, Dometic Group, Lifco B, Lundin Mining, Net Gaming Europe, Nicoccino Holding, Sedana Medical, Skanska B, Swedish Orphan Biovitrum, SSAB B, Swedish Match, Tcecur Sweden, Xbrane Biopharma
 
VALUTOR: USD/SEK
 
RÅVAROR: Koppar, guld, råolja (Brent)