Trading Direkt 2018-07-20 Säsongsavslutning!

TRADING DIREKT: OMXS30 VÄNDER UPP PÅ FREDAGSFÖRMIDDAGEN
 
STOCKHOLM (Direkt) I denna säsongsavslutning av Trading Direkt gästas vi av Samhällsbyggnadsbolaget i Nordens vd Ilija Batljan, som diskuterar utvecklingen på bostadsrätts- och hyresrättsmarknaden med Direkts makroreporter Johan Bahlenberg. Vi går givetvis igenom dagens rapportflora, och Tobbe Rosén bjuder på teknisk analys på inte mindre än 22 aktier.
 
Aktier/bolag som nämns utöver tekniska analyser:
Telia, Stora Enso, SSAB, Skanska, Swedish Match
 
Tobbe Roséns tekniska analyser:
 
INDEX:
OMXS30, DAX, S&P500
 
TITTARÖNSKEMÅL:
ABB, Axkid, Bergman & Beving B, Bulten, Cellavision, Ework, G5 Entertainment, Hansa Medical, Holmen B, Initiator Pharma, Intervacc, Intrum, Minesto, Mr Green, Nederman Holding, Neurovive Pharmaceutical, Oncopeptides, Recipharm, Stille, Swedencare, Swedish Match, Tomra Systems, Xact Bear 2
 
VALUTOR: EUR/SEK, USD/SEK
 
RÅVAROR: Koppar, guld, råolja (Brent)