Trading Direkt 2018-11-02: FDA granskar Getinge, Loomis rapport & TA

I fredagens avsnitt avhandlas bland annat amerikanska läkemedelsverkets (FDA) granskning av Getinge, vilket skapade rörelse i aktien. Loomis har släppt rapport och i studion har vi med oss makroreportern Johan Bahlenberg för att analysera bostadsmarknaden och i teknisk analys behandlas bland annat Spotify, SCA och SKF.

Aktier/bolag som nämns utöver tekniska analyser: Getinge, Loomis, BioArcti

Tobbe Roséns tekniska analyser:

INDEX: OMXS30, DAX, S&P500

AKTIER: Hexagon, Sandvik, Atlas Copco, Volvo, H&M

TITTARÖNSKEMÅL:

Brookfield Infrastructure Partners, Smoltek, NeuroVive Pharmaceutical, Scandinavian Chemotech, Leading Edge Materials Corp, Helios and Matheson Analytics Inc, Swedish Orphan Biovitrum, SCA, SKF, Spotify, LeoVegas

VALUTOR: USD/SEK, EUR/SEK

RÅVAROR: Koppar, guld, råolja (Brent)